Contact
 

Over ons

Over 2WCF B.V

ICT Dienstverlener

2WCF is een gezellige club nuchtere ICT-dienstverleners. Wij maken het niet moeilijker dan het is. ICT moet gewoon werken. Vóór je werken. Dat is onze instelling. In de brugklas leerden Martijn de Wever en Koen Willems elkaar kennen. En de vriendschap die toen ontstond, is er nu nog steeds.

Gesterkt door de jaren dat ze 40 kilometer heen en 40 kilometer terug op de scooter van en naar hun ICT-opleiding reden. Dag in, dag uit. In weer en wind. Die doorzettersmentaliteit hebben ze nog steeds. Even scheidden hun wegen elkaar, maar WCF werd al snel 2WCF. Inmiddels runnen Martijn en Koen 2WCF alweer ruim twaalf jaar. En is 2WCF uitgegroeid tot een bedrijf met 21 medewerkers. 21 ICT-vrienden. Want zoals Koen en Martijn hun vriendschap opbouwden, hebben ze ook hun bedrijf opgebouwd. Uitgaand van gelijkwaardigheid, uitdelen en incasseren, niet lullen maar poetsen en op zijn tijd een foute grap. Zo wordt er samengewerkt binnen 2WCF en met klanten.

Het resultaat is een ICT-dienstverlener met ruim vijfhonderd klanten die kunnen vertrouwen op een breed scala aan ICT-oplossingen, snelle support en een nuchtere kijk op zaken. We weten waarover we praten maar passen ervoor om ons te verliezen in hypes. Ons is het te doen om continuïteit. Eigenlijk is ICT-dienstverlening niets anders dan vriendschap. Het draait om connectiviteit en support. Om vertrouwen en plezier. Weten wat je aan elkaar hebt.

2WCF | Aan één klik genoeg

Ook werken bij het gaafste ict-bedrijf van noord-limburg?

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.