Contact
 

Office 365

Laten we het hebben over office 365

office 365

Microsoft 365 brengt vele voordelen met zich mee. 2WCF levert Microsoft 365-pakketten die passen bij wat jouw bedrijf nodig heeft.

Microsoft 365: wat en waarom?

Je kunt Microsoft 365 zien als een digitale versie van je werkplek. Je maakt gebruik van alle bekende Microsoftprogramma’s zoals Word, Excel en PowerPoint. Omdat je vanuit de cloud werkt, heb je altijd en overal toegang tot je bestanden. Microsoft 365 vergemakkelijkt samenwerking met collega’s, doordat je alle programma’s op verschillende computers kunt gebruiken. Voor Microsoft 365 sluit je een abonnement af waar je maandelijks voor betaalt. Het onderhoud van de software valt binnen dit maandelijks bedrag, waardoor je altijd automatisch gebruik maakt van de nieuwste versie.

Een Microsoft 365-pakket van 2WCF brengt je bedrijf vele voordelen:

sharepoint en onedrive

Wat is eigenlijk het verschil tussen SharePoint en OneDrive? SharePoint is geschikt voor een gedeeld gebruik binnen een bedrijf (een punt waar je data kunt delen) en OneDrive is een opslagschijf voor jou persoonlijk. Bestanden die je op SharePoint plaatst zijn toegankelijk voor iedereen die toegang heeft tot de map waarin het bestand staat. Documenten in OneDrive zijn alleen voor jou toegankelijk, tenzij je ervoor kiest om deze te delen met anderen.

microsoft silver certified partner

Wij zijn Microsoft Silver Certified Partner. Deze status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan de juiste specifieke IT-kennis. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten op een goede manier te adviseren. Zo ben je als klant verzekerd van bijvoorbeeld de geschiktste cloudoplossing. Door onze ervaring en kennis kunnen we je op een efficiënte manier helpen in de overstap naar de cloud.

Heeft u nog vragen?

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.