Contact
 

IT Implementatie en advies

Laten we het hebben over managed services

wat en waarom?

In rap tempo komt de ene na de andere IT-innovatie op de markt. Van virtualisatie tot cloudcompting tot ‘bring your own’. Waar moet je als bedrijf in investeren en wat kun je aan je voorbij laten gaan? Hoe implementeer je een nieuwe IT-ontwikkeling in jouw organisatie? Vragen die 2WCF kan beantwoorden. Wij adviseren vanuit jullie bedrijfsstrategie over een passende en flexibel inzetbare IT-architectuur. We zorgen ervoor dat de hardwarecapaciteit optimaal wordt benut en de IT weinig beheer vraagt. Zo komen we tot de meest (kosten)voordelige oplossing.

Op het gebied van IT-implementatie en IT-advies bieden we vele mogelijkheden:

2WCF is goed op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en kan als geen ander laten zien wat deze kunnen betekenen voor jouw organisatie. Hierbij kun je rekenen op gedegen en helder advies. Naast de technische kennis en kunde die we in huis hebben, zorgen we voor duidelijke adviezen, voorzien van uitleg.

cloudtransitie: Slim naar de cloud

Jouw ICT-diensten omzetten naar de cloud: wat betekent dit voor jouw organisatie? En hoe ziet zo’n transitie eruit? Dit zijn vragen waar geen klinkklaar antwoord op te geven is. Gezien de complexiteit van de ontwikkelingen is het inwinnen van extern advies geen slecht idee. 2WCF biedt advies en ondersteuning op dit gebied. Heb je een cloudstrategie?

Overweeg je om een deel van of de gehele IT-infrastructuur naar de cloud over te zetten? Wij adviseren vanuit een integrale en onafhankelijke benadering. We hanteren een helikopterview inclusief bedrijfsvoering, business legitimatie, HR en juridische implicaties. Hierdoor ontwikkelen we samen een gedegen en gedragen strategie die we beheerst in fasen kunnen realiseren. Hiervoor werken wij samen met toonaangevende en gespecialiseerde partners.

Nulmeting it-infrastructuur

Het is belangrijk om te weten hoe jouw IT-infrastructuur precies in elkaar steekt en hoe het applicatielandschap van jouw organisatie zich verhoudt tot de onderliggende server, storage en netwerken. Hierdoor heb je een goede uitgangspositie om op een weloverwogen wijze een IT-strategie vorm te geven. Wij voeren een nulmeting uit en presenteren de resultaten in een heldere, begrijpelijke en overzichtelijke rapportage. Je ontvangt onafhankelijk advies dat direct aansluit op jouw bedrijfsstrategie.

second opinion

Heeft jouw huidige IT-leverancier een oplossingsrichting voorgesteld en ben je benieuwd of dit een geschikte richting is voor jouw bedrijf? 2WCF biedt een onafhankelijke second opinion. Dit biedt zekerheid over de gekozen richting en zorgt ervoor dat je potentiële risico’s en tegenvallers voorkomt. Wij onderzoeken de voorstellen, toetsen deze aan de vraagstelling en geven inzicht in de haalbaarheid en realisatie daarvan.

security check it-infrastructuur en processen

Zijn jouw gegevens veilig? Voldoende genomen maatregelen aan de door jou gestelde eisen en (wettelijke) normen? Wij verzorgen al ruim 12 jaar de IT-infrastructuur in hoogbeveiligde omgevingen. Onze consultants hebben diepgaande kennis en ervaring op het gebied van hoogbeveiligde oplossingen. Vanuit deze expertise en jouw vraagstelling onderzoeken we jouw huidige situatie en stellen we een heldere rapportage op. Op basis van een gezamenlijke risicoanalyse adviseren we over de mogelijke maatregelen en oplossingen.

health check it-infrastructuur.

Werken jouw applicaties naar verwachting? Jouw IT-infrastructuur is de basis voor applicaties die snel dienen te werken en beschikbaar moeten zijn voor alle gebruikers. Een optimale werking van jouw IT-infrastructuur is daarom cruciaal. Een health check geeft inzicht in de huidige stand van zaken. We bieden een basic of een advanced health check aan, afhankelijk van jullie wensen. Onze consultants hebben brede en diepgaande expertise in huis en bieden onafhankelijk advies op het gebied van infrastructuur, virtualisatie, beveiliging en beheersbaarheid. Ons advies geeft je de benodigde inzichten om over vervolgstappen te kunnen beslissen.

Wat en waarom?

Elk bedrijf beschikt over een IT-infrastructuur die niet alleen steeds belangrijker, maar ook steeds uitgebreider en complexer wordt. Beheer en regelmatig onderhoud zijn essentieel om ICT-omgevingen optimaal te laten functioneren. Maar voor dit beheer en onderhoud zijn expertise en tijd nodig. Met onze managed services hoef jij je niet meer inhoudelijk bezig te houden met de werking van de IT-infrastructuur. Wij installeren alle benodigde systemen en toepassingen en zorgen daarnaast ook voor beheer, service, rapportage en bewaking. Doordat wij jouw IT-infrastructuur verzorgen, kun jij je bezighouden met joúw werkzaamheden.

Monitoring en rapportage

ICT-systemen ondersteunen jouw bedrijfsprocessen en zorgen ervoor dat jij zonder problemen jouw werk kunt doen. Daarom is het van essentieel belang dat deze systemen goed gemonitord en beveiligd worden. 2WCF houdt jouw ICT-systemen in de gaten en zorgt ervoor dat potentiële problemen met een server of internetverbinding vroegtijdig gesignaleerd en voorkomen worden. Per periode (afhankelijk van hoe vaak wenselijk is) kunnen we uitgebreide rapportages aanleveren over de werking en beveiliging van de systemen. Daarnaast worden er rapporten aangeleverd over de uitgevoerde werkzaamheden, waardoor inzichtelijk wordt welk probleem is aangepakt en hoe dit is opgelost. Zo kun je elke dag zorgeloos werken.

Heeft u nog vragen?

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.