Contact
 

Hosting

Laten we het hebben over hosting

Hosting

Veel tijd en energie kwijt met webhosting? Niet met 2WCF. Wij ontzorgen dáár waar jouw bedrijf dat nodig heeft.

Wat en waarom?

Webhosting is simpel gezegd het onderbrengen van je webapplicaties (zoals een website of een online tijdregistratie) op een externe server. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften, leveren we verschillende diensten betreft de webhosting. We zorgen er sowieso voor dat jouw webapplicaties veilig zijn, continu online staan en goed onderhouden worden.

Een webhostingpakket gaat altijd samen met jouw eigen domeinnaam. Zo is je website bij naam benaderbaar. Met behulp van jouw DirectAdmin controlepaneel heb je altijd zelf toegang tot je website en andere webapplicaties. Het is mogelijk om een professioneel mailadres aan te maken, door een of meer mailboxen aan jouw domeinnaam te koppelen.

Wanneer je een webhostingabonnement afneemt bij 2WCF, ontvang je de volgende zaken:

VPS-hosting

Vind je het prettiger als al jouw webapplicaties op een server staan die je met niemand anders deelt? Dan is VPS-hosting misschien iets voor jou. VPS staat voor Virtual Private Server en houdt in dat je een privéserver hebt die je met niemand anders deelt. Hierdoor beschik je over de volledige controle en capaciteit van je eigen virtuele server.

Overstappen

Heb je momenteel je webapplicaties bij een andere partij gehost? Geen enkel probleem! Wij verzorgen de overstap van je huidige host naar ons servicepark, zonder dat je daar iets van merkt.


Vragen?
Heb je vragen over webhosting en alle mogelijkheden die we hierin aanbieden? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u nog vragen?

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.