Contact
 

WIFI oplossingen

Laten we het hebben over WIFI oplossingen

wat 2wcf voor je kan betekenen

2WCF is dé specialist in design en implementatie van wifi-netwerken. Wij zorgen niet alleen voor de implementatie van een efficiënt en slim wifi-netwerk, maar kunnen ook het onderhoud regelen. Daarnaast bieden we vele oplossingen om bestaande netwerken te verbeteren en te beveiligen voor optimaal gebruiksgemak. Hierbij kun je denken aan point-to-point wifi-oplossingen tussen verschillende gebouwen. Wij bieden jou het internettotaalpakket. Dus inclusief apparatuur en de juiste infrastructuur, ongeacht de provider en het gewenste type internet.

onze wifi-oplossingen op maat

Wij werken met Ubiquiti Unifi, Aruba, Cisco en andere wifi-systemen. Omdat iedere onderneming anders is, zijn ook de wifi-oplossingen anders. We gaan dan ook graag in gesprek om de wifi-behoefte binnen jouw bedrijf in kaart te brengen. We werken vanuit een combinatie van jouw wensen en behoeften en onze expertise. Zo kunnen we altijd de beste wifi-oplossing op maat bieden.

onze stappen tot een succesvol wifi-netwerk.

Onze professionele installateurs kunnen op maat een VoIP-omgeving opzetten en vormgeven naar wens. Voorafgaand aan de installatie bespreken we hoe de omgeving ingesteld dient te worden. Er wordt bijvoorbeeld doorgenomen hoe de afhandeling van gesprekken moet plaatsvinden, hoe je de wachtrijen vormgegeven wilt hebben en welke voicemail er ingeschakeld moet zijn.

Heeft u nog vragen?

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.