Contact
 

Camerabeveiliging

Laten we het hebben over camerabeveiliging

Camerabeveiliging: wat en waarom?

Camerabeveiliging zorgt voor veiligheid op de werkvloer en bescherming van je eigendommen. 2WCF levert en installeert hoofdzakelijk camerabeveiligingssystemen van het merk Dahua. Waarom een goed camerasysteem belangrijk is?

Dahua

2WCF levert en installeert hoofdzakelijk camerabeveiligingssystemen van het merk Dahua. Dahua is het op een na grootste cameratoezichtbedrijf ter wereld. Het bedrijf is een vooroplopend provider van end-to-end beveiligingsoplossingen, beveiligingssystemen en -services. Dahua wordt toegepast in meer dan 180 landen, in sectoren zoals het bankwezen, de openbare veiligheid, telecommunicatie, kritieke infrastructuur, logistiek en transport. Kijk voor meer informatie over Dahua eens op https://www.dahuasecurity.com/nl/aboutUs/introduction/0

Maatwerk

Camerabeveiliging is maatwerk. Iedere situatie vraagt dan ook om een andere aanpak en andere camera’s. Met zowel IT-kennis als kennis over camerabeveiliging onder één dak kunnen wij je voorzien van de meest geavanceerde beveiliging van dit moment. Wij leveren camerabeveiliging inclusief installatie.

Installatie

Onze professionele installateurs werken bekabeling netjes weg, verzorgen goot- en buizenwerk, plaatsen en stellen de camera’s professioneel af en leveren het volledige systeem perfect werkend op. Elke situatie is anders. Wij komen naar aanleiding van de wensen graag een bezoek brengen om de situatie te beoordelen. Van daaruit maken we een offerte en indien akkoord plannen we de installatie. Wij verzorgen de volledige installatie van A tot Z inclusief netwerkconfiguratie en afstellen hiervan.

Heeft u nog vragen?

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.