Contact
 

Smart beveiliging

Laten we het hebben over smart beveiliging

Beveiliging: wat en waarom?

Offline beveiliging is net zo belangrijk als onlinebeveiliging. Je wilt gewoon dat jouw spullen veilig zijn en dat je met een gerust hart naar huis kunt na een werkdag. Wanneer onze detectoren een inbraak identificeren, waarschuwen ze in minder dan één seconde. De apparaten zijn uitgerust met digitale algoritmen en multifactormodellen voor de detectie van bedreigingen, waarbij de mogelijkheid van vals alarm uitgesloten is.

Jouw 2WCF-beveiliging biedt de volgende voordelen:

Bescherming tegen het verwachte en het onverwachte

Als het veiligheid betreft, wil je niet voor verrassingen komen te staan. Daarom zijn onze beveiligingssystemen voorbereid op verwachte en onverwachte situaties:

Bescherming tegen brand, rook, koolmonoxide en wateroverlast

Naast bescherming tegen indringers, zijn er ook mogelijkheden om je te beschermen tegen brand, rook, koolmonoxide en wateroverlast. Hiervoor kunnen we speciale draadloze rookmelders, koolmonoxidesensoren en overstromingsdetectoren installeren.

Beveiliging: wat en waarom?

Door bewakingscamera’s in je beveiligingssysteem te integreren, kun je op jouw smartphone precies zien wat er thuis of op het bedrijf gebeurt. Komt er een melding binnen? Controleer eenvoudig of alles in orde is door de mobiele app te openen. Met onze nieuwste IP-camera’s worden livebeelden in real time weergegeven.

Voor meer informatie omtrent onze IP camera’s ga naar:

Certificering

Het is mogelijk om een certificering op jouw alarm te plaatsen zodat je dit kunt overleggen met de verzekering.

Heeft u nog vragen?

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.