Contact
 

Hosted security

Laten we het hebben over hosted security

Hosted security: wat en waarom?

Traditionele beveiligingstools zijn niet ontworpen om op te kunnen tegen de huidige cyberdreigingen. De traditionele beschermingstools – voor back-up, patchautomatisering, antimalware, configuratiebeheer en meer – zijn vaak complex, duur en ineffectief. Daarom bieden wij een revolutionaire benadering van cyberbescherming door de combinatie van gegevensbescherming en cyberbeveiliging. Deze geïntegreerde methode elimineert complexiteitsproblemen, biedt betere bescherming tegen de bedreigingen van vandaag en maximaliseert de efficiëntie door tijd en geld te besparen.

Met een full-stack antimalwarebescherming, een uitgebreide end point protection en een unieke integratie van beschermingstechnologieën, bestrijdt onze hosted security geavanceerde cyberaanvallen. Daarnaast zorgen we voor een vereenvoudiging van dagelijkse IT-activiteiten, end point implementaties en beheer.

Bekijk alle voordelen van hosted security:

Al deze voordelen zorgen ervoor dat jouw team zich bezig kan houden met het bedrijf en hun werk, in plaats van met IT-beveiliging. Hosted security is gemakkelijk te installeren en gebruiken; ook zonder IT-deskundigheid.

Heeft u nog vragen?

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.