Contact
 

Security Awareness

Laten we het hebben over Security Awareness

Back-up: wat en waarom?

Wanneer je een online back-up maakt, sla je een reservekopie van je data en schijven op in de cloud. Hierdoor hoef je je bij een computercrash, brand, waterschade of diefstal geen zorgen te maken. De online back-ups van 2WCF zijn voorzien van Acronis Active Protection; een systeem dat scant op virussen en ransomeware. Hiermee voorkom je schade aan je data en zorg je ervoor dat jouw bestanden nooit versleuteld kunnen worden door hackers.

Allereerst bekijken we samen van welke bestanden een back-up gemaakt dient te worden. Vervolgens plannen we in wanneer en hoe vaak deze back-up moet plaatsvinden. Hierna maken we een afspraak om de online back-up in te stellen. Hierbij nemen we kort de server of pc over om het benodigde programma te installeren.

Met 2WCF hoef je je nooit meer zorgen te maken over jouw data. Wij bieden:

Acronis Active Protection

Acronis Active Protection is geavanceerde anti-ransomwaretechnologie. Hiermee bieden we actieve bescherming tegen onder andere virussen en ransomware voor alle data die je online opslaat. Je data zijn beveiligd door encryptie. Jouw bestanden zijn dus zó versleuteld dat er nooit zomaar iemand bij kan. Met Acronis ben je ervan verzekerd dat jouw bestanden veilig zijn. De bestanden die (mogelijk) besmet zijn met ransomware of een ander virus worden meteen gedetecteerd en hersteld. 

Back-up: de mogelijkheden

Het back-uppen van gegevens en het verwerken van deze back-ups kan op verschillende manieren. 2WCF denkt graag met je mee.

Wat je back-upt

Naast de back-up van bestanden kun je bij 2WCF ook kiezen voor de back-up van je applicatie(s). Denk hierbij aan een SQL, een Exchange server en dergelijke. Hiermee ben je er altijd van verzekerd dat je applicaties razendsnel te herstellen zijn in geval van een calamiteit.

Hoe je back-upt

Je kunt naast de reguliere back-up ook kiezen voor een dubbele back-up. Hierbij sla je alle data zowel in de cloud als lokaal op. Het voordeel hiervan is dat je altijd bij je data kunt. In geval van een kleine calamiteit, bijvoorbeeld een kapotte harde schijf op een server of laptop, kunnen we bestanden razendsnel herstellen. Zijn de problemen groter? Dan zijn je data altijd nog veilig opgeslagen in onze zwaar beveiligde datacenters. Je kunt er ook voor kiezen om je servers in het datacenter te repliceren als back-up in de cloud, mocht je fysieke server uitvallen door calamiteiten.

Wie de back-upgegevens verwerkt

Bij het verwerken van de back-upinformatie bieden we twee opties aan:

Privacy en veiligheid

Privacy is voor ons erg belangrijk. Je bestanden worden altijd beveiligd opgeslagen volgens AES-256; een door de overheid goedgekeurde encryptie, voor beveiligde toegang tot je data en dataverkeer. Daarnaast worden je data ook veilig opgeslagen in SSAE-16. Dit is een internationaal erkende norm voor de beoordeling van de interne beheersmaatregelen. We werken met gecertificeerde Tier-IV datacenters, datacenters die staan voor het hoogste garantieniveau, namelijk: een beschikbaarheid van 99,99%.

Acronis Gold partner

Heeft u nog vragen?

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.